دمنوش زرشکی پرشینوش

دمنوش زرشکی پرشینوش


پرشینوش زرشکی، چطور می تونه زندگی شما رو زرشکی تر بکنه؟!

وقتی دارید خرید می کنید، شده از خودتون بپرسید، چیزی که دارم می خرم ، چطور بر زندگی من، جامعه ای که زندگی می کنم و شخص یا گروهی که اون رو تولید کرده ، اثر می گذاره!

پس بیاین اول با داستان ما آشنا بشین.

قصه پرشینوش مفصله، ما حس کردیم زرشک اصلا در جایگاهی که شایستش هست، نیست، بخصوص در ادبیات ما فارسی زبانان. زرشک کارهای عزیز هم به لطف این کم کاری دارن با سختی، محصول ارزشمندی که تولید کردن رو به سختی می فروشن و درآمدش اصلا کفاف هزینه های زندگیشون رو نمیده.

ما تلاش داریم ، با تولید یه دمنوش طبیعی که یک داروی حیاط بخش و اتفاقا بسیار هم خوشمزه است، نقشمون رو هرچند کوچیک برای تغییر این وضعیت ایفا کنیم.

ما زرشکی ها قراره با همرسانی ، لحظه های خوش زندگیمون رو به هم گره بزنیم و می تونیم حال همدیگرو خوب کنیم.

تو این مجموعه ،ما با شروع این مسیر، که هدفش ، تغییری هرچند کوچک تو زندگی زرشک کارهای عزیزمونه ، نقشمون برای این هم افزایی ایفا می کنیم. شما  فقط با نوشیدن پرشینوش های زرشکی ما کنار عزیزانتون و با انتشار لبخندهاتون، با تکرار خریدهای ارزشمندتون از این مجموعه بخشی  از رنجی رو که باغدار زرشک ، برای فروش نرفتن محصولاتش می کشه رو کاهش می دید. شما تن سالم و لبخند خوش و میراث ما رضایت زرشک کارها است واین میثاق تا شما همراه ما هستین ادامه داره .

من هم پرشینوش زرشکی می خوام

شروع یک تحول اجتماعی با نوشیدن یک دمنوش خوش طعم و خوشمزه این که بتونه استرس و خستگی رو از تن شما به در کنه!

آیا شما هم وقت خوردن نوشیدنی های گرم روزانه تون ، این عذاب وجدان رو داردید که این همه قند که با این نوشیدنی ها می خورم ، یه روزی ممکنه چه بلایی سرسلامتی من بیاره! ‌ اصلا تا به حال از خودتون پرسیدین ، هر هفته چند بار داریم نوشیدنی هایی رو می خوریم که منشاشون از یه گوشه دیگه دنیا است، از آفریقا ، آمریکا ، برزیل و سال ها است که رسانه های دنیا به اشکال مختلف دارن درباره مزایای مصرف این محصولات برامون افسانه سرایی می کنن.

از استاد ارجمندم ، جناب محمد رضا شعبانعلی در یکی از فایل های صوتی رادیو متمم، شنیدم که می گفت قهوه جزء کالاهایی تو دنیا است که حجم گردش مالی اون انقدر بالا است که اگر مقاله یا خبری راجع به مزایای اون می شنویم باید کمی در مورد صحت اون تامل کنیم.

من هم هفته ای چند بار قهوه و حداقل یکی دو بار یک محصول حاوی کاکائو (انواع شکلات يا نوشیدنی های شکلاتی) رو مصرف می کنم، اما دلم می خواد محصولات اصیل ایرانی هم تو سبد مصرف روزانه  یا حداقل هفتگی ما جایگاه داشته باشه.

برای اینکه این تغییر رخ بده ، یه همراهی لازمه و قاعدتا نمی تونه از بالای هرم شروع بشه، هرکدوم از ما می تونه شبکه های کوچیک و تاثیر گذاری بسازه و تغییر رو از پایین به بالا گسترش بدیم. در سه قسمت شنیدنی پادکست «دغدغه ایران» به تلاش دکتر محمد فاضلی عزیز، که به شرح کتاب « تغییر ، رویداد های بزرگ چگونه فراگیر می شوند» اثر دیمون سنترولا، شرح تغییراتی رو می شنویم که امروز جوامع رو تغییر دادند ، ما هم دوست داریم با پایه گذاری یکی از این تغییرات، زندگی گروهی زحمت کش که مستحق زندگی بهتر هستند رو تغییر بدیم.

امروز رسانه های شخصی بسیار گسترده شدن و می تونن با همراهی عده مناسبی از افراد تاثیر گذار، مسیری که قبلا بسیار پرهزینه و زمان بر بود رو، تو مدت کوتاه و تقریبا بدون بودجه تبلیغاتی طی بکنن.

باوجود تمام محدودیت ها در ایران شاهد نمونه های متعددی از این تغییرات خود خواسته بودیم.

مهم اینه که هرکس پا تو این مسیر میگذاره به این باور برسه  که دارم جریانی می سازم به بزرگی ایران، برای مردم ایران، برای کشاورز ایرانی که امروز در سخت ترین شرایط، محصولاتش رو تولید می کنه و از دسترسی به بازارهایی که ارزش بالا خلق می کنن محرومه، پس با خریدم از این برندی که در این مسیر گام بر می داره به فراگیری این مسیر کمک می کنم.

پرشینوش زرشکی همیار سلامت شما است

پرشینوش زرشکی ، فقط یک گرم نوش خوش طعم نیست، بلکه مصرف بلند مدتش می تونه به کاهش چربی خون و سلامت یکی از حیاتی ترین اجزای بدن برای یک زندگی سالم و لذت بخش یعنی کبد به شما کمک کنه.

مواد معدنی ارزشمندی که در زرشک وجود داره، با ارتقای عملکرد سیستم های حیاطی بدن شما، مسیر سلامت جسم و روان رو برای شما هموار تر می کنه.

پتاسیم بالای زرشک در عملکرد ماهیچه ها، انتقال پیام های عصبی و ساخت خون نقش ایفا می کنه، منیزیم که در بدن تولید نمیشه و متخصصین توصیه به مصرف مکمل های حاوی اون می کنن، به میزان مطلوبی در زرشک وجود داره و به تنظیم فشار خون و قند خون و همین طور به خواب بهتر و آرام تر به شما کمک می کنه.

 در هرکیلوگرم زرشک ۴۰۰ میلی گرم ، آهن وجود داره و به نوعی برای اشخاص دچار کم خونی می تونه محرک و مکمل خوبی برای خون سازی باشه.

پس شما با مصرف پرشینوش زرشکی اول به خودتون کمک می کند و بعد به کسانی که به سختی دارن زرشک تولید می کنن.

دمنوش زرشکی پرشینوش

شده از یه چیزی خیلی خوشتون بیاد ولی آماده کردنش کلی زمان بخواد؟

یه وقتی پیش میاد که واقعا خسته ای، من که تو این وقتا فقط یه چیز می خوام. یک نوشیدنی جادویی که سریع آماده بشه ،

شما هم لابد داشتین از تجربه هایی که درحالی که حسابی خسته ای و روحت آزرده است، یه نوشیدنی جادویی که دوستت برات میاره، چطور سرحالت میاره. حالا تصور کنید شما برای یه دوست خسته و تشنه فقط با دو حرکت ساده از این نوشیدنی های جادویی آماده کنید.

اول دولیوان آب جوش لازم دارین و بعد با دوتا پرشینوش زرشکی به جنگ ناخوش احوالی هاتون می رین. واسه همینه که می گیم پرشینوش رو تنها ننوش.

یه خوبی که پرشینوش داره اینه که از اون دمنوش هایی نیست که همینطوری چند تا گیاه رو باهم داخل یه دستگاه بریزیم و تند تند کیسه پر کنیم، ما برای اینکه پرشینوش های زرشکی رو آماده کنیم راه درازی رو طی کردیم. یه بخش مراحل فنی آماده سازی محصول و بخش دیگه مسیر پر فراز و نشیبی که طی شد تا به این نتیجه رسیدیم ، با پرشینوش زرشکی شما زندگی سالم تری خواهید داشت و زرشک کارهای ما هم خوشحال تر خواهند بود.

بخش اول: مسیر فنی آماده کردن پرشینوش

شروع راه با برداشت زرشک های رسیده از باغ شروع میشه، زرشک اول با دستگاه از شاخه جدا میشن و بعد برای خشک کردن میرن داخل دستگاهی که ما خودمون فقط برای همین کارساختیم . 

بعد از اینکه زرشک خشک شد، باید برگ و دمش رو از میوه ها جدا کنیم. این پروسه داخل دستگاه دم گیر و خارچین انجام میشه، بعد هر باقیمانده غیر زرشکی مثل تیکه های برگ و خارهای زرشک رو با دستگاه سورتینگ لیزری یا کالر سورتر جدا می کنیم.

تازه اون وقت زرشک حاصل شده رو دست چین می کنیم تا آماده پودر کردن بشه، معمولا زرشک تو این مرحله هنوز رطوبت داره و واسه همین باید دوباره بره داخل خشک کن . بعد از خروج از خشک کن تو نوبت دوم ، زرشک رو با بقیه ترکیباتش پودر می کنیم و داخل فیلتر های تی بگ بسته بندی می کنیم.

بخش مهم: چی شد که زرشک بی دانه قرمز ایرانی الان پرشینوش زرشکی در دست شما است؟

برای اینکه این بخش رو شرح بدم ، باید از اصول تولید محتوا خارج بشم، اما به نظرم ارزشش رو داره، آخه بعد از این  قراره باهم این مسیر رو طی کنیم. دوستای خوب از دردهای همدیگه خبر دارن دیگه ، درسته؟

من،‌ محسن سلیمی فرد هستم،‌ یکی از بسیار باغدارهای زرشکی که تقریبا همشون تو استان خراسان جنوبی ، زرشک می کارن و یک سال در میون، محصول برداشت می کنن. هر سال با همه سختی هایی که هست، چشم امیدشون به آسمونه که کی می خواد بارون بیاد،‌ مراقبا تا تو مهر و آبان ، قبل برداشت محصولشون بارون نزنه یا هوا سرد و یخبندون نشه،  آخه همه اینایی که گفتم رو فروش محصولشون اثر می ذاره تازه خیلی از باغدارها همزمان باید محصول زعفرون رو هم در همین مدت برداشت کنن.

خریدارها زرشک سرما زده و بارون خورده رو به سختی می خرن. با وجود اینکه تو این سال ها قیمت هر میوه و سبزی نسبت به ۴ سال پیش از ۱۰ برابر شده،‌ قیمت زرشک تقریبا ۲ برابر شده. هزینه های زندگی و تولید رو که خودتون حتما می دونید داره چطوری بالا میره.

زرشک کارای ما، فصل برداشت زرشک که میشه، اونم تو اواخر مهر و تا نیمه آبان ، مشغول برداشت زرشکاشون هستن. بعضی ها محصولشون رومی برن کارخونه تا آب زرشک بشه، بعضی ها خودشون زرشک رو می برن بازار،‌ کنار جاده ها، تو میدون بارها و بعضی ها هم با کمک اندک ابزارهای موجود ، سعی دارن تا زرشک دون شده تولید کنن و به بازارعرضه کنن، بیشتری ها هم با اتکا به روش هایی که سال ها است می شناسن دارن زرشک رو خشک می کنن.

اگر می خواین راجع به خشک کردن زرشک بیشتر بدونید به مقاله « خشک کردن زرشک» توهمین سایت مراجعه کنید. کشاورز مجبوره همه این کارها رو انجام بده تا گوشه ای از هزینه هایی که تو این دو سال تا برداشت محصول متقبل شده، با فروش محصول جبران کنه.

سال ۱۳۹۸ که کرونا کره زمین رو درنوردید، رکودی بر بازار زرشک حاکم شد. همه ما ایرانی ها، عمدتا زرشک رو با زرشک پلو با مرغ میشناسیم. حتی اگه یه گوشه دیگه دنیا باشیم، باز زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای محبوب ایرانی ها تو سراسر دنیا است. این رو خودم در یه سفر به چشم دیدم، سه شخص آلمانی، چینی و اندونزیایی که به نوعی با ایرانی ها همسایگی کرده بودن ، مزه زرشک پلو با مرغ زیر زبونشون مونده بود.

اما مگه زرشک فقط به درد زرشک پلو با مرغ میخوره، اصلا مگه این روزا چقدر آدما فرصت دارن تا آشپزی کنن و زرشک پلو با مرغ بخورن. مرغ هم که داره کم کم به دسته پرندگان میرسه و پر زنان از سفره های ما پر می کشه.

واسه همینه، من که نزدیک به ۱۴ سال دارم تلاش می کنم و با ساخت دستگاه برداشت زرشک شروع کردم، امروز بعد ساختن خشک کن زرشک دلم می خواد با تولید محصولی با الگوی مصرف پر تکرار، در کنار شما، آغاز گر تغییری در سرنوشت زرشک باشم.

Barberry Harvesting in Ghaen

شما می تونید با ارسال اطلاعات تماستون از طریق فرم زیر، قبل از خرید، یک بسته پرشینوش زرشکی، نمونه رایگان دریافت کنید و به ما در بهبود و ارتقای این محصول کمک کنید یا هم به فروشگاه پرشینوش برید و برای خرید از ما و کمک به ما در ساخت مسیری که آغاز کردیم یاری برسونید.

من رو به فروشگاه پرشینوش ببر

از اینکه پرشینوش زرشکی رو برای خرید انتخاب کردید متشکریم

برای اینکه همه چی منحصر بفرد باشه، با کلی شوق و ذوق با تلاش بسیار تونستم یه برند اختصاصی ثبت کنم و یک جعبه با طراحی منحصربفرد مختص این نوشیدنی سلامت افزای ایرانی طراحی و ثبت کنم . 

Pershinush trademark
Pershinush box certificate

مزایای زرشک بعنوان یک سوپر فود

همه ما ها وقتی اسم از ویتامین ها برده میشه، یاد ویتامین ث می افتیم و بر اساس بررسی منابع می دونیم که میزان ویتامین ث زرشک بیشتر از میزان اون در مرکبات . زرشک سرشار از پتاسیم است، یون فلزی ضروری در تولید خون و تنظیم فشار خون و نقل و انتقال پیام های عصبی. پسته و بادام هم جزو آجیل هایی هستند که پتاسیم بالایی دارن.

زرشک همچنین یک منبع خوب ، آهن و روی هست که یکی از فلزات کم یاب و ضروری برای سلامت پوست و مو است .ترکیبات آلکالوئیدی که به زبان ساده بخش دارویی میوه زرشک هستن، عامل پاک سازی و سلامت کبد هستند که مهمترینشون بربرین هست. لازم نیست سر شما رو بدرد بیارم ولی زرشک خیلی با ارزش تر از چیزی که ما تا به امروز بهش بها دادیم و مهم ترین دلیلش ناشناخته بودن زرشک برای ما ایرانی ها و برای مردم دنیا است.

اگر تا به اینجای مقاله اومدین، اول از شما بسیار ممنونم که داستان پرشینوش را تا انتها خوندید و ممنون میشم با نظراتتون من را برای ادامه مسیر راهنمایی بفرمایید. 

امروز دمنوش های پرشینوش با طراحی اختصاصی و زیبا تولید شدن و می تونن یک هدیه منحصربفرد و ارزشمند در سبد هدایای سازمانی باشند. شما عزیزی که هر سال هدایای ارزشمندی رو برای مشتریان و عوامل کلیدی سازمانتون خرید می کنید، می تونید ، بسته های پرشینوش زرشکی رو با طراحی جعبه اختصاصی برای تیراژ بالای ۲۰۰۰ سفارش بدین و به حامیان ما در اجرای رسالت زرشکیمون بپیوندید.

زرشک بی دانه قرمز که ما صرفا زرشک خطابش می کنیم، محصول انحصاری ایران هست و تقریبا تمام اون در ایران تولید میشه، پس وظیفه ما است که اون رو به خودمون و به مردم دنیا معرفی کنیم.

در این مسیر به همکاری گروه های مختلفی نیاز داریم، بنا براین اگر شما علاقه دارین تا به هرشکلی، از تولید محتوا، تا جذب منابع مالی، ایده پردازی، حامی مالی مسابقات و رویداد ها و سرمایه گذاری در مسیر تجاری سازی نوآوری های زرشکی به ما کمک کنید ، لطفا فرم مقابل رو تکمیل کنید.

3 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *