هر سوالی دارید از ما بپرسید

در این بخش سوالات پرتکرار پاسخ داده شده اند. 

لطفا قبل از ارسال سوال جدید، سوالات را با دقت برسی کنید.

از ما بپرسید

سوالی دارید؟

این فرم برای پاسخ گویی به سوالات شما طراحی شده است. ابتدا سوالات پاسخ داده شده را بررسی کنید و بعد سوال خود را ارسال بفرمایید.






    سوالات متداول

    سوالاتی که ممکن است جواب هایی متعددی در ذهن شما داشته باشد، اما اینجا پاسخ واحدی خواهید یافت.

    زرشک را چگونه مصرف کنیم؟

    زرشک یک میوه خوشه ای است. این میوه در اواخر مهرماه شروع به رسیدن می کند. زرشک را به اشکال متفاوت می توان مصرف نمود.

    بعنوان مثال، میوه تازه را بعد از تمیز کردن و شستشو می توان مستقیما مصرف نمود یا برای تهیه آب زرشک یا مربای زرشک استفاده نمود. درصورتی که آب زرشک تهیه کردید، بهتر است آن را منجمد کنید. در غیر اینصورت حتی در یخچال نیز شروع به تخمیر می کند. آب زرشک منجمد شده را می توانید به تناسب نیاز با آب و شکر مخلوط کرده و آب زرشک خوش طعم و گوارا را میل کنید.

    در شکل دیگر می توان زرشک را خشک نمود و جهت طبخ انواع غذا استفاده نمود. زرشک پلو با مرغ مشهور ترین غذا با زرشک خشک است، اما شما از زرشک خشک در تهیه انواع سوپ و کوکو می توانید استفاده نمایید. همچنین ترکیب زرشک خشک و کشمش که کمی در روغن تفت داده شده، طعم بسیار مطبوعی دارد و سرشار از مواد مغذی و انرژی خواهد بود.

    چطور درخواست کشاورزی قراردادی را ثبت کنیم؟

    بعد از اطلاع از مزایا و ویژگی های کشاورزی قراردادی، درصورتی که علاقمندید تا با آسودگی بیشتر و با کمک متخصصین ما به تولید محصول سالم و ایمن بپردازید، می توانید از طریق ارسال ایمیل یا تماس با شماره های شرکت، درخواست خود را مطرح کنید. در نظر داشته باشید باتوجه به الویت های این شرکت، حداقل مدت قرارداد ها ۳ سال خواهد بود. بعد از عقد قرارداد می توانید از آموزش های مرتبط و نهاده های تولیدی برخوردار شوید و برای تنظیم شرایط برداشت و زمان بندی اقدام نمایید.

    اهداف گروه تولیدی بازرگانی «به آفرین پارسیکا» چیست؟

    استان خراسان جنوبی، بستر رویش دو محصول منحصر بفرد در ایران است. بیش از 95 درصد سطح زیر کشت زرشک بی دانه قرمز و بیش از 90 درصد سطح زیر کشت عناب ایران در این استان قراردارد. زرشک بی دانه قرمز محصول انحصاری ایران در جهان است و علیرغم تمام مزایای بارز در مصرف این دو محصول، اقتصاد آنها به شدت متاثر از عدم دسترسی به بازارهای مناسب، در وضعیت نامطلوبی قراردارد. گروه به آفرین پارسیکا در تلاش است تا با ارتقای آگاهی جامعه ایران و جامعه بین الملل نسبت به مزایای بی شمار این محصولات، وضعیت بازار و درنتیجه معیشت کشاورزان را بهبود بخشد. این امر با ارتقای استاندارد های تولیدی و فرآوری از یک طرف و با توسعه دانش و نوآفرینی در حوزه فرآوری محصولات مرتبط با این دو غذاداروی ارزشمند صورت خواهد پذیرفت.

    خشک کن زعفران هوشمند ایساپارس را چگونه می توان تهیه کرد؟

    برای تهیه این خشک کن می توانید درخواست خود را مستقیما با شماره تماس 09153625409 در میان بگذارید. اطلاعات تکمیلی در خصوص ویژگی های خشک کن هوشمند زعفران در صفحه اول وب سایت در دسترس می باشد.

    کشاورزی سالم چیست؟

    در سال های اخیر، الگوهای سلامت جامعه نسبت به گذشته به گونه ای تغییر پیدا کرده که جوامع مصرف کننده صرفا به دنبال رفع نیاز های غذای خود نیست و با گسترش بیماری هایی که بصورت مستقیم و غیر مستقیم به مصرف مواد غذایی ناسالم مربوط است، بسیاری از مواد غذایی تولید شده در جوامع در حال توسعه در سبدهای غذایی جای نمی گیرند.

    استفاده بیش از حد از کودهای شیمیایی و عدم کنترل میزان مصرف آنها از یک سو و استفاده از سموم ممنوعه در جوامع جهانی برای کنترل آفات و بیماری های گیاهی، منجر به تولید محصولاتی می شود که تهدیدی برای سلامت مصرف کنندگان است. لذا در سال های اخیر با توسعه آگاهی مصرف کنندگان و حساسیت بیشتر نهادهای نظارتی دولتی و خصوصی ، بمنظور تشویق به استفاده اصولی از کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی، الگوی تولید محصولات سالم در دستور کار قرار گرفته است.

    محصول سالم بر اساس این تعریف، محصولی است که در تولید و فرآوری آن به میزان مناسب و کنترل شده ای از کودهای شیمیایی و سموم استفاده شده است. 

    بر اساس قوانین دولتی و نهادهای نظارتی، میزان باقیمانده سموم و کودهای شیمیایی برای عرضه با برچسب محصول سالم تعیین شده و از محصولات بصورت راندوم نمونه برداری شده و آزمایش می گردند. 

    بسیاری از بازارهای صادراتی حساسیت های بالایی نسبت به میزان باقیمانده سموم و کودهای شمیایی در خشک بار و تره بار تولیدی دارند و درصورتی که تولید کننده ای علاقمند به کارکردن با شرکت های صادرکننده محصولات را داشته باشد، می بایست به این استانداردها توجه نماید. 

    قابل ذکر است که رعایت این الگوها در تولید و فرآوری محصولات کشاورزی، علاوه بر تضمین سلامت مصرف کننده به ارتقای سلامت تولید کنندگان نیز کمک خواهد کرد.

    حساسیت های خشک کردن زرشک با دستگاه چیست؟

    زرشک یک میوه سرشار از ترکیبات آنتوسیانین است. این ترکیبات در سایر میوه های رنگی وجود دارد و بسته به میزان اسیدیته محصول رنگ آنها از قرمز تا بنفش متغیر است. این ترکیبات به شدت به دما حساس هستند و لذا در صورت مدیریت ناصحیح دما در فرآیند خشک شدن، این ترکیبات تجزیه شده و شروع به تغییر رنگ می کنند. بعد از تجزیه شدن، رنگ این مواد به قهوه ای متمایل می شود و این امر سبب افت کیفیت محصول می شود، به گونه ای که بازار پسندی آن را تحت الشعا قرار می دهد.

    همچنین میوه زرشک سرشار از ویتامین ث می باشد، این میزان بالاتر از ویتامین ث در مرکبات می باشد. ویتامین ث نیز در دمای بالاتر از 60 درجه سانتیگراد شروع به تجزیه می نماید. بنا براین درصورتی که محصول در دمای بالاتر از 60 درجه خشک شود، میزان ویتامین ث موجود در آن بسیار کاهش یافته یا از بین خواهد رفت.

    سایر سوالات

    سوالات عمومی
    خشک کردن زعفران با دستگاه چه مزایایی دارد

    بصورت خلاصه خشک کردن زعفران با دستگاه سبب کاهش زمان خشک شدن محصول می گردد و این امر باعث افزایش پارامترهای کیفی محصول می شود. 

    ظاهر محصول خشک شده با دستگاه، عاری از گرده و با رنگ روشن خواهد بود که این امر باعث افزایش بازار پسندی و قیمت فروش محصول می گردد.

    با استفاده از دستگاه احتمال آلوده شدن محصول به انواع آلودگی های شیمیایی و میکروبی کاهش یافته و محصول قابلیت صادراتی پیدا خواهد کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه «خشک کن زعفران » مراجعه کنید.

    تولید محصول سالم چه مزایایی دارد؟

    باتوجه به اینکه به منظور تولید محصول سالم ، تولید کننده باید به الگوهای مصرف کودهای شیمیایی و سموم آگاه شود و استفاده کنترل شده از این موارد ممکن است بر میزان و کیفیت محصول نهایی اصر بگذارد، محصولاتی که بتوانند عنوان «محصول سالم» را کسب نمایند از قیمت بالاتری در بازار برخوردار خواهند بود. 

    باید توجه داشت که به دلیل هزینه های سنگین درمانی که مصرف کنندگان محصولات ناسالم با آن مواجه خواهند شد، در آینده نزدیک تعداد متقاضیان محصولات سالم افزایش خواهد یافت و این امر به بالاتر رفتن قیمت محصولات سالم دامن خواهد زد.

    تولید محصول سالم از سوی دیگر به سلامت تولید کننده محصولات نیز کمک خواهد نمود. چرا که اولین مضرات استفاده از سموم شیمیایی متوجه کسی است که در تماس مستقیم با آنها است و هرچه میزان استفاده از این سموم کاهش یابد، تهدید های سلامت آن برای کشاورز نیز کاهش خواهد یافت.

    سایر سوالات

    سوالات عمومی
    عنوان سوال شما؟
    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد.
    آیا این قالب اورجینال است؟
    لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد.