چرا استفاده از خشک کن زعفران در فرآوری و صنایع تبدیلی یک ضرورت است نه یک انتخاب!
تغییرات قوانین واردات و افزایش سخت گیری در تولید و فرآوری مواد غذایی بر اساس آخرین ورژن قوانین بهداشتی بین المللی سبب شده تا آلودگی های میکروبی و باقیمانده سموم و آفت کش های شیمیایی از مهمترین عوامل بازدارنده و کاهش ارزش کالاهای صادراتی در محصولات کشاورزی و خشکبار ایران بخصوص زعفران گردد.
روند رو به رشد کاشت محصول زعفران در بیش از ۳۰ کشور دنیا و رویکرد علمی و تکنولوژیک در این عرصه که در حال سرعت گرفتن است، الزام تولید محصول سالم، بهداشتی و با عملکرد بهبود یافته دربخش های مختلف تولید، فرآوری و بسته بندی را برای زعفران کاران ایران به یک ضرورت اجتناب ناپذیر تبدیل می کند و نگرانی بعدی زعفران کاران ایرانی خواهد بود تا داستان پسته که برای سال ها ایران پرچم دار تولید آن در دنیا بود و اکنون بر سر این مقام با ایالت متحده آمریکا در رقابت است برای زعفران تکرار نشود.
خشک کردن زعفران جزء مراحل حساس و تاثیرگذار در کیفیت نهایی محصول و جزو مستعد ترین مراحل برای آلوده شدن محصول به آفت کش های شیمیایی و انواع آلودگی های میکروبی به سطحی فراتر از حد مجازهای سخت گیرانه بین المللی در حال حاضر می باشد. لذا طراحی خشک کن زعفران کارآمد و قابل اطمینان که بتواند در کاهش این مخاطرات نقش ایفا کند یکی از عوامل توسعه بهره وری و مخاطره زدایی از این صنعت مهم و حیاتی در کشور می باشد.
خشک کن زعفران هوشمند ایساپارس با آگهی از مخاطرات فوق و با تکیه بر چندین سال تحقیق و پژوهش، در مسیر رفع چالش های فوق طراحی و ساخته شده است. در ۳ سال گذشته با ساخت ۴ نمونه و بهبود مستمر در هر نوبت، نمونه حال حاضر اکنون با بهره وری انرژی بالا، با قابلیت کار با برق خانگی و بهره مند از فناوری اختصاصی در جهت جلوگیری از آسیب به محصول زعفران، جدید ترین دستاورد این شرکت می باشد.
باتوجه به ظرفیت محدود و زمان محدود باقیمانده تا برداشت زعفران در سال جاری، این شرکت با اعلام شرایط پیش فروش این دستگاه، تخفیف قابل توجهی را نیز برای خریدارانی که مبلغ پیش خرید دستگاه را واریز نمایند در نظر گرفته است. تعداد دستگاه های تولید شده سال جاری تنها ۲۰ دستگاه بوده و هم اکنون ۸ دستگاه پیش فروش شده و تنها ۱۲ مورد دیگر باقی است.
مشخصات خشک کن زعفران هوشمند ایساپارس:
دستگاه حاضر بعد از ۴ سال تحقیق ، نمونه سازی ، بهبود ساختاری و ارتقای نرم افزار کنترل خشک کن، در کوتاهترین زمان ممکن و با کیفیت برتر محصول زعفران سرگل تر شما را به نگین و سوپر نگین با فاکتور های کیفی مطلوب و ظاهر بازارپسند با ارزش افزوده ۱۵ تا ۵۰ درصدی نسبت به زعفران سرگلی که به شکل سنتی خشک شده باشد، عاری از آلودگی به عوامل میکروبی تبدیل می نماید.
مشخصات فنی:
- نوع سیستم گرمایشی: الکتریکی
- توان حرارتی ۲ کیلو وات
- توان کل دستگاه : ۲.۵ کیلو وات
- تعداد سینی : ۱ عدد سینی ۴۰*۴۰ ، سینی اضافه با دریافت هزینه تحویل خواهد شد.
- کنترلر هوشمند اختصاصی
- مدار محافظ آنالوگ برای حفاظت و ایمنی بیشتر محصول
تفاوت های خشک کن زعفران ایساپارس با سایر دستگاه های موجود:
- در این دستگاه از فن های کم صدا و بدون ارتعاش رادیال استفاده شده است و این امر آلودگی صوتی در زمان کارکرد دستگاه را به حداقل می رساند.
- کنترلر هوشمند اختصاصی با الگوریتم بهبود یافته. این دستگاه بر خلاف بسیاری از نمونه های موجود در بازار که از ماژول های آماده استفاده می کنند با استفاده از سخت افزار اختصاصی و برنامه نرم افزاری که توسط این شرکت بر مبنای جدیدترین تحقیقات علمی و آزمایشات مجموعه توسعه یافته، کنترل عملیات خشک کردن را بر عهده دارد تا در کوتاهترین زمان ممکن محصول خشک شده و خطری زعفران را تهدید نکند.
- سیستم چرخش هوا: در آخرین نمونه این دستگاه ، با استفاده از دمپر موتور دار، خروجی هوای خشک کن کنترل شده صورت خواهد پذیرفت و این امر هم در جهت سرعت بخشیدن به فرایند خشک شدن و هم در خصوص کاهش مصرف انرژی دستگاه موثر خواهد بود. این سیستم این امکان را فراهم می نماید با مصرف برق کمتر عملیات خشک کردن در زمان کوتاهتر انجام گیرد.
- بهبود ساختاری برای خشک کردن یکنواخت محصول: این تغییر ایجاد شده در ساختار دستگاه سبب می شود که کل محصولی که روی سینی دستگاه قرار دارد بصورت یکنواخت و یکپارچه در دستگاه خشک شود.این تغییر کوچک به معنی استفاده کامل از سطح سینی خشک کن بوده و تمام محصول روی سطح سینی بصورت یکپارچه و در زمان کوتاه تری خشک می شود. این تغییر به معنی بهبود ۲۰ تا ۲۵ درصدی در مصرف انرژی و زمان خشک کردن محصول می باشد.
مزایای استفاده از خشک کن زعفران برای فرآوری زعفران:
- کاهش زمان خشک شدن محصول به کمتر از ۳۰ دقیقه
- بهبود ویژگی های ظاهری زعفران، رنگ روشن تر محصول و عاری از گرده و حجم ۲ برابری محصولی که در این دستگاه خشک می شود، سبب بازار پسندی بیشترمحصول می شود.
- ارزش افزوده ۱۰ تا ۳۰ درصدی در بهای زعفران خشک شده در مقایسه با زعفران سایه خشک به روش سنتی
- بهبود ۲۰ تا ۵۰ درصدی شاخص های کیفی زعفران
- حذف احتمال آلودگی های میکروبی در محصول
- کاهش احتمال آلودگی به باقیمانده سموم شیمیایی. سموم آفت کش خانگی که در منازل مسکونی مورد استفاده قرار می گیرند، جزء عوامل آلوده کننده بسیار خطرناک و ممنوعه بوده و خطر جدی در مسیر صادرات زعفران و فرآورده های آن می باشند . خشک کردن زعفران در دستگاه و نگه داری آن در فضای سربسته و ایمن این خطر را به حداقل کاهش می دهد.
در ویدیوی زیر که سال ۱۳۹۹ در برنامه فرصت پخش شد، به ویژگی های خشک کن زعفران و ارزش افزوده ناشی از خشک کردن زعفران با دستگاه اشاره شده است.
شرایط پیش فروش محصول:
باتوجه به محدودیت زمان و محدود بودن تعداد دستگاه های ساخته شده برای سال جاری، این شرکت شرایط ویژه ای را برای خریدارانی که این دستگاه را پیش خرید می کنند در نظر دارد.
قیمت هر دستگاه برای فروش در سال جاری مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال در نظر گرفته شده است، شما خریدار محترم با پرداخت ۳۰ درصد مبلغ فوق حداکثر تا ۳۰ مرداد ماه می تواند از تخفیف ۱۰ میلیون ریالی در زمان دریافت کالا بهره مند گردد.
خریدار محترم ۳۰ درصد دیگر از مبلغ دستگاه را در ابتدای مهرماه پرداخت نموده و مابقی به ارزش ۴۰ میلیون ریال در زمان تحویل دستگاه ها پرداخت خواهد نمود.
دستگاه مورد نظر بعد از تحویل به مدت یک سال شامل ضمانت تعویض کنترلر و فن و شامل ۴ سال خدمات پس از فروش می باشد. هزینه ارسال کالا به خارج از استان خراسان جنوبی بر عهده مشتری محترم بوده و شرکت از طریق روش های ایمنی مانند پست و سرویس تیپاکس دستگاه را برای شما ارسال خواهد کرد.
تحویل دستگاه ها از ۲۵ مهرماه ۱۴۰۰ آغاز می شود.
پرداخت هزینه پیش پرداخت به منزله سفارش قطعی بوده و خریدار تصدیق می نماید دستگاه فوق را صرفا بمنظور استفاده خریداری نموده و هرگونه دستکاری و بازکردن دستگاه علاوه بر لغو شرایط ضمانت کالا و خدمات پس از فروش به معنی نقض حقوق مالک طرح، محسن سلیمی فرد می باشد و این شرکت این حق را دارد در مراجع قانونی نسبت به اخذ خسارت وارده اقدام قانونی نموده و علاوه بر دریافت ۱۰ برابر مبلغ یک دستگاه، سایر خسارت وارده به شرکت از محل نقض این حقوق را از خریدار مطالبه نماید.
فرم پیش فروش خشک کن زعفران ایساپارس
بدون دیدگاه