شروع فعالیت :
شرکت تعاونی ایساپارس در سال ۱۳۹۳ تاسیس شده و در بدو امر هدف از تاسیس آن تجاری سازی ایده دستگاه برداشت زرشک که توسط مدیر این شرکت طراحی و ساخته شده است بود. این شرکت تعاونی هم اکنون بیش از ۱۰ نفر عضو دارد و در راستای هدف اولیه خود نمونه صنعتی اولین دستگاه برداشت زرشک را بصورت آزمایشی تولید کرده و در حال حاضر در حال بازاریابی این فناوری می باشد. در خصوص فرآیند خلق هد برداشت زرشک تولیدی این شرکت می توانید به صفحه دارایی های معنوی ایساپارس و به مقاله «برداشت زرشک، دستی یا مکانیزه» مراجعه کنید. همانطور که در مورد بسیاری از نوآوری ها مقاومت وجود دارد، در مورد برداشت مکانیزه زرشک نیز مقاومت های متعددی توسط کشاورزان مطرح گردیده است و هم اکنون تلاش های مدیریت این شرکت در راستای رفع این مقاومت ها است.
شرکت ایساپارس برای توسعه و ساخت فناوری برداشت زرشک در سال ۹۴ موفق به اخذ عنوان دانش بنیان نوپا از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شد و در حال حاضر به دلیل عدم موفقیت در فروش و بازاریابی این محصول از لیست شرکت های دانش بنیان خارج شده است.
تغییرات شرکت و توسعه سرمایه:
در سال ۹۵، با افزایش تعداد سهام داران شرکت ایساپارس ، سرمایه ثبتی شرکت نیز افزایش یافت و هم اکنون دانشگاه آزاد قاین با دارا بودن ۳۵ درصد سهام اولین سرمایه گذار حقیقی شرکت است و مابقی سهام در بین ۹ عضو حقیقی شرکت تقسیم شده است. سرمایه گذارنی که به توسعه زیرساخت های فنی در حوزه زرشک، زعفران و گیاهان دارویی علاقمند هستند می توانند با تماس با مدیریت این شرکت از برنامه های آینده شرکت و شیوه و روش مشارکت آگاه شوند و ضمن افزایش سرمایه خود نسبت به توسعه فنی کشور عزیزمان ایران و اشتغال زایی برای جوانان این مرز و بوم اقدام نمایند.
همچنین شرکت های علاقمند به بازاریابی محصولات تولید این شرکت نیز می توانند برای عقد قرارداد های مشارکت بازار یابی با مدیریت شرکت ارتباط برقرار نمایند.
برنامه های شرکت:
تلاش مدیریت این شرکت، همواره شناسایی مشکلات فنی حوزه های مختلف فناوری و بخصوص در حوزه محصولات و صنایع شاخص منطقه، و علی الخصوص زعفران و زرشک بوده است تا بتواند سودآوری شرکت و رشد آن را تضمین نماید. از این رو در سال های اخیر علاوه بر تلاش در راستای فروش هد برداشت زرشک تلاش های دیگری در حوزه فرآوری محصولات کشاورزی مانند زرشک و زعفران صورت گرفته است. از جمله دستاورد های این تلاش ساخت چندین نمونه خشک کن های زعفران و طراحی خشک کن برای زرشک بوده است. بعد از دو سال نمونه سازی و رفع عیوب نمونه های ساخته شده، هم اکنون نمونه خشک کن زعفران با موفقیت ساخته شده است. اطلاعات بیشتر در مورد خشک کن زعفران را نیز می توان در صفحه دارایی های معنوی ایساپارس با عنوان «زعفران نگین صادارتی با خشک کن هوشمند» مشاهده نمایید.
خلاقیت و نوآوری همواره سر منشأ تمام فعالیت های شرکت ایساپارس بوده و در همین راستا باور ما این است که «تنها محدودیت ما، خواستن ما است». در سال های اخیر این شرکت در راستای تقویت این باور و کمک به تحقق آن دوره های متعددی برا برای آموزش مبانی خلاقیت و نوآوری و اصول تجاری سازی برای افراد و اشخاص و گروه های متعدد علاقمندان و بخصوص دانشجویان بومی و غیر بومی شهرستان برگزار کرده است.
مشاوره مالکیت معنوی:
از سوی دیگر از آنجا که در راستای بهره مندی مناسب فناوران و مخترعین و مبتکرین همواره لازم است تا به آخرین تغییرات دانش حوزه مالکیت معنوی مجهز باشیم، مدیریت این شرکت دانش خود را در حوزه انواع متعدد مالکیت صنعتی به روز نگه داشته و موفق شده تا کنون برای چندین مخترع و مبتکر شهرستان مشاوره های فنی و تکنیکی ارائه داده و ۴ مورد از این مشاوره ها به ثبت اختراعات منتهی شده است.
در حال حاضر این شرکت بعنوان مشاور اول حوزه مالکیت معنوی شهرستان قاین و مرکز رشد واحد های فناور شهرستان، فعال می باشد. کلیه مبتکرین و مخترعین عزیز در شهرستان قاین و شهرستان های همجوار می توانند در راستای بهبود خلاقیت ها، نوآوری ها و سایر دستاورد های فنی و تکنیکی خود و در راستای نیل به تجاری سازی دستاورده های خود، از تجربه های موفق و ناموفق این شرکت استفاده نمایند تا مسیر پر فراز و نشیب ، طولانی و جذاب خلاقیت و تجاری سازی ابداعات خود را با موفقیت به پایان برسانند.
سلام جناب مهندس سلیمی فرد عزیز، واقعا جای افراد دلسوزی مانند شما در جمع مدیران ارشد وزارت خانه جهاد کشاورزی، خالی است.
در زمینه زرشک و زعفران کمتر سایتی رو با این کیفیت دیدم، کاش بیشتر اطلاع رسانی می کردید، به طور مثال در گروه های دوستان، همکاران و … چرا که من لااقل از آن بی خبر بودم.
امیدوارم موفق باشید.
ممنونم دوست عزیز، باتوجه به تمام اتفاقاتی که در این سال ها گذشته، قطعا نظر شما رو تایید می کنم، من اصلا اطلاع رسانی نکردم و برای روابط عمومی در رشد جایگاه این سایت و نقش اون بسیار کم کاری کردم.صد البته که هر آنچه دیدم و شنیدم انگیزه من رو هم برای تلاش بیشتر کم رنگ تر کرده.